Mi is támogattunk

Alapító okiratunkban megfogalmazott fő célunknak eleget téve folyamatosan támogatjuk a Csolnoky Ferenc Kórház súlyos gyermekbetegeinek, koraszülötteinknek ellátását.

Rövid ismertetést adunk azokról az eszközökről, melyeket alapítványunk vásárolt, vagy támogatta azok beszerzését, hogy tisztelt támogatóink is láthassák, mire fordítottuk adományukat, adójuk 1%-át. 

Hálás köszönettel!

 

Inkubátor: Speciális kórházi „ágy” elsősorban koraszülöttek, beteg újszülöttek részére. Meleget, megfelelő páratartalmat biztosít a kicsiknek, akiknek éretlenségük, betegségük nem teszi lehetővé, hogy zavartalanul alkalmazkodjanak az anyaméh biztonságából kikerülve a külvilághoz. A kora- és újszülöttek testfelülete nagy a testsúlyukhoz képest, ezért rendkívül hajlamosak a lehűlésre és a bőrön keresztüli folyadékvesztésre, így az INKUBÁTOR nélkülözhetetlen kelléke a gyógyításnak. E remek kis búvóhely óvja, védi a babákat. A közhiedelemmel ellentétben semmilyen kóros hatása nincs a szemre, vagy a kezelt kora- és újszülött egyéb szervére.

2009

Alapítványunk az alábbi eszközöket adományozta támogatásként a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. koraszülött és gyermekintenzív ellátásához: 19.600.000 Ft értékben

 

- Pulzoximéter


- Pulzoximéter tartozékok
- Szemtükör
- Monitor és tartozékok
- Melegítőágyak felújítása

 

2008

Alapítványunk az alábbi eszközöket adományozta támogatásként a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. koraszülött és gyermekintenzív ellátásához: 10.200.000 Ft értékben

- Pulzoximéter
- Pulzoximéter tartozékok
- Szemtükör
- Monitor és tartozékok
- Melegítőágyak felújítása
- Oxigén adagoló
- Lélegeztető gép
- Ellátáshoz szükséges nélkülözhetetlen egyszer használatos eszközök
- Mentőautó üzemeltetési költéségének kiegészítése